'Hank The Knife' en 'The Silver Cadillacs' maken comeback tijdens Vitesse v PSV

Uit de Nederlandse Rock & Roll-geschiedenis zijn twee namen die iedereen kent, namelijk Long Tall Ernie and the Shakers en Hank the Knife and the Jets. Een combinatie van deze twee Rock & Roll legendes gaat in de rust van Vitesse v PSV een optreden verzorgen voor de aanwezige supporters in GelreDome.

Aan de oer-Arnhemse bezetting van The Shakers: Alan ‘Tenderfoot’ Macfarlane op drums, Alfie ‘Muscles’ Haket op gitaar en Hank ‘The Knife’ Bruysten op six-bass, zijn twee andere oude rotten in het vak toegevoegd: Jos ‘Chairman’ de Waal (zang) en Aart ‘I’m Not Nervous’ Berlijn op de basgitaar.

In de rust van de wedstrijd Vitesse v PSV gaan zij terug naar de jaren zeventig. Nu anno 2011, zijn zij op verzoek van Vitesse en Emile Hartkamp te gast in stadion GelreDome. Zanger Jos ‘Chairman’ de Waal zal een Medley brengen van het album First Gear.

image
Hank The Knife en The Silver Cadillacs (foto: Rens Plaschek)

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen